onsdag 17 februari 2010

Aerosmith till Sweden Rock- Med Tyler!

Vid den här tiden på året brukar de sista stora artisterna bli klara för Sweden Rock Festival. Jag måste säga att jag varit ganska besviken på lineupen de senaste åren, mest gamla övervintrade gubbrockare med bäst före datum redan på åttiotalet. Men i år börjar det se riktigt trevligt ut!

Idag blev det klart att Aerosmith headlinar en av dagarna. Och det med sångaren Steven Tyler. Sedan i julas har det glunkats fram och tillbaka huruvida Tyler är med i bandet eller inte. Gubbarna verkar ha grava kommunikationsproblem. Varför snackar ni inte bara med varandra?????

Nåväl, ett tänt Aerosmith med Tyler i spetsen är fortarande bland det bästa man kan se i rockväg.

Övriga storheter på Sweden Rock i år är Guns N' Roses (eller Axl's enmansband), Gary Moore (som lovat spela gamla hårdrockslåtar från Corridors of Power, Victims of the Future, Wild Frontier osv), Billy Idol, Slayer och Wasp. Hmmmmmmmmmmmmm....

andra bokade artister som kanske inte drar lika stora folkmassor längre men som likväl är intressanta är: Magnum, Rick Springfield, Nazareth, Bigelf och ett återförenat Bachman Turner (utan Overdrive...).

Kanske man ska åka i år i alla fall...............

1 kommentar:

Bitter Sweet And Twisted sa...

Älskade Aerosmith's konsert :'D