fredag 19 november 2010

Is it a Wookie? No, it's Richard Page!


Richard Page är inte bara innehavare av West Coast-musikens hårigaste bringa,han ligger inne med en pipa av världsklass också. Därför är det kul att han släppt ny skiva.

Richard Page, säger du med det där fåniga oförstående uttrycket i ditt ansikte. Stackars sate, vet du inte vem Richard Page är, ja då har du bara levt ett halvt liv, svarar jag då. 57-årige Richard Page är rösten bakom klassiker som Mr Misters "Broken Wings" och "Kyrie" liksom tidigare och senare mästerverk som "Midnight Angel" med Pages eller "Echo Hill" från Third Matinee. Nu har han släppt ett nytt soloalbum, det första på hela fjorton år! Verket heter Peculiar Life och är mästerligt melankoliskt medelåldersmys för oss med för lite tid, för skrikiga barn och begynnande flint. Jag återkommer med mer utförlig recension men ville nu bara tipsa er alla om att skivan finns och att den skänker enorm glädje och tröst i novemberrusket.

Kolla gärna in denna repetitionsvideo där gamla hjältar som Vinnie Colaiuta, Kevin McCormick och James Harrah medverkar.

2 kommentarer:

Woddsmanfred sa...

Har ingen aning om vem detta är... Ska ta å kolla in honom...

Annaewa sa...

Hey, första gången jag är här! Du skriver kul och hade en massa matnyttigt! Ska kolla upp denne man:)! Ha en fin advent!
Annaewa