onsdag 17 november 2010

Sugen på nackspärr?


Hittar du sällan de riktigt bra tillfällena att dra fram dina utsvängda jeans? Börjar afghanpälsen lukta mal? Dags att klä upp sig, Black Bonzo kommer till stan igen!

Här kommer ett helgtips för dig som bor i Stockholmsområdet. På lördag 20 nov lirar Skelleftebandet Black Bonzo på restaurant La Rustica i Sundbyberg. Black Bonzo är ett favoritband hos mig, speciellt efter senaste plattan Guilliotine Drama. De blandar tvättäkta sjuttiotalsrock som Purple, Queen och Wishbone Ash med en alldeles egen norrländsk charm, lite som en rockens skvader skulle man kunna säga.Det är inte första gången bandet spelar i Sumpan. Kanske har de där funnit ett extra stort klientel med febläss för näbbstövlar och rykande högoktanig rock...

Konserten börjar kl 21.00. Som vi Guilliotinefanatiker brukar säga; Be there or beheaded...

2 kommentarer:

Anonym sa...

På tal om Skellefteå så kan jag inte låta bli att nämna att därifrån även kommer ett annat mera eller mindre okänt band som är i absolut världsklass, nämligen Moon Safari. Man blir helt knockad av deras nya CD Lover's End för att den är så vacker. Vackrare progressiv rock finns inte.

Jesper Almén sa...

Tack för tipset! jag diggade Moon Safaris platta Blomljud skarpt. Visste inte att de hade släppt nytt!