torsdag 8 januari 2009

Nytt Zeppelin? Sluta hoppas!

Folk slutar aldrig hoppas och sprida rykten om eventuell återförening och ny musik av Led Zeppelin. Fast nu kanske det är dags att sluta älta, en gång för alla.

Efter återföreningsgiget 2007 i London började snacket om turné och ny skiva. Men Robert Plant dödade effektivt alla spekulationer genom att meddela att han inte var intresserad på minst två år.

Då snackades det om att Jimmy Page, John Paul Jones och Jason Bonham (framlifne trummisen John Bonhams son) skulle göra något ihop med en ny sångare.

Men nu har Pages manager Peter Mensch gått ut och sagt att alla sådana planer är skrinlagda. De som missade bandet i London 2007 har missat dem för alltid.

Fler återföreningsrykten går om att Creed skulle återförenas. Huuuuuuga säger jag då.

Och någon har spridit ut att Deep Purple mk 3 (Blackmore, Coverdale, Lord, Hughes och Paice) skulle dra på turné. Den ende av de fem som numera spelar i Deep Purple är trummisen Paice och att få honom att gå med på något dylikt är lika med noll. Att då byta ut honom (Lars Ulrich har erbjudit sig) är lika seriöst och troligt som att Zeppelin skulle fortsätta utan Plant.

Inga kommentarer: